Hopp til hovedinnhold
 • Lunsjavtale

  Nå er det enkelt å nyte et innbydende og ferskt måltid sammen.
 • Få det servert

  Hver dag kjører våre lunsjbiler faste ruter i Rogaland. Hver bedrift får servert ferdig oppskåret mat på fat – ferskt hver eneste dag og etter avtalt meny. Mottakeren dekker på og trengs det hjelp til rydding så kan vi ordne det også.

  Hva er med?

  En standard lunsjlevering består av variert kjøttpålegg og oppskårne grønnsaker som selvfølgelig er vasket. Det hele leveres pent dandert på fat. Oppskåret brød, smør, melk eller juice følger med iht. bedriftens ønsker. I tillegg sørger vi for et godt utvalg syltetøy og salater som gir et variert tilbud som ingen skal bli lei av.

  Hva koster det?

  Dagsprisen er kun fra kr 65,- pr. person. I tillegg kommer en leveringskostnad pr. bedrift. Det kan gjøres spesialtilpasninger og endringer underveis. Det sendes en månedlig faktura og alle priser er eks. mva.

  Bestill en prøvelunsj

  Vil du gjøre en avtale, eller er du enda litt i tvil? Du kan prøve oss en dag ved å fylle ut skjemaet eller kontakt oss her. Bestiller du før kl 12, kommer vi dagen etter med en prøvelunsj for alle ansatte. Ender det opp med en avtale, spanderer vi den første lunsjen. Hvis ikke sender vi en liten avregning som dekker våre kostnader. Velbekomme.

 • Bestill en prøvelunsj:

   Vi tar kontakt pr. telefon eller mail før levering.